Albirea Dintilor

Doriți să dați zâmbetului un impuls rapid, sigur și eficient de luminozitate? Apoi albirea dinților poate fi ceea ce căutați.

 

Albirea dinților este una dintre cele mai populare tratamente cosmetice dentare disponibile. Tratamentul poate dura mai puțin de trei săptămâni, insemnand ca este modalitatea perfectă de a vă stimula zâmbetul (și încrederea dumneavoastră) înainte de o ocazie specială, poate o nuntă, o adunare de familie mare sau o prezentare importantă de afaceri. Mai mult, majoritatea tratamentelor se efectuează acasă peste noapte, astfel încât nu veți avea nevoie de o mulțime de întâlniri dentare îndelungate (deși va trebui totuși să vizitați medicul de câteva ori, astfel încât să putem verifica progresul și să vă oferim cel mai bun tratament disponibil).

 

Singurul si cel mai important lucru de reținut dacă căutați să vă albiți dinții este să faceți acest lucru numai cu ajutorul unui medic dentist calificat. Kiturile pentru albirea dinților disponibile online pot fi periculoase și pot deteriora dinții, ducând la durere, disconfort și complicații grave ale sanatatii dintilor dumneavoastra.

 

Pentru o albire intr-adevar semnificativa, este nevoie de o vizita in cabinetul stomatologic. Aici, medicul stomatolog va analiza culoarea dintilor si va proceda la albirea acestora conform unei chei de culori, prevazand oarecum rezultatul droit. Pacientul isi poate face o idee despre cum vor arata dintii sai dupa albire si isi poate manifesta dorinta lui referitoare la gradul de albire la care vrea sa ajunga, astfel incat sa putem crea gutiere de plastic speciale pentru albirea dintilor si care sa se potriveasca perfect cu forma dintilor.

 

Acestea se vor aplica peste dantura cu substanta activa (peroxidul de hidrogen sau de carbamide, in diferite concentratii, care poate fi aplicata in mai multe moduri) si se vor purta pe toata durata noptii. In acest caz, pacientul poate opri procesul de albire cand este multumit de rezultatul avut, dupa cateva zile. Pentru intretinerea rezultatului, se vor folosi in continuare pastele de dinti cu efect de albire. La ultima dumneavoastra programare veti avea un tratament intern, deci asigurati-va ca aduceti gutierele cu dumneavoastra.

 

Datorita faptului ca sensibilitatea aparuta dupa albire este relative mica in acest caz, iar rezultatele foarte bune, este de recomandat sa se inceapa cu acest tip de albire.

Dinti mai albi si mai stralucitori?  Ce mai astepti?! Fa-ti o programare acum!

Un exemplu “before and after”:

      

Distribuie mai departe...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email